NEDEN TİRE İSA BEY MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİNİ TERCİH ETMELİYİM

04.06.2020 399

Tire İsa Bey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, yeni yapılan binasında yüksek düzeyde eğitim olanakları, yetkin öğretim kadrosuylaetkinlik gösteren eğitim, bilim ve kültür merkezidir. Öğrencileri kendine güvenen, sorumluluk sahibi, akılcı, yenilikçi, araştırmacı ve özgür düşünceye sahip bireyler olarak yetiştirmek Tire İsa Bey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin değerleri arasındadır.

Okulumuz 4 adet son sistem bilgisayar laboratuvarı, konferans salonu, kütüphanesi, Fizik Kimya Biyoloji Laboratuvarı, basketbol sahası, voleybol sahası, futbol sahası, kapalı spor salonu, satranç sınıfı gibi imkanları ile öğrencilerine mesleki ve akademik eğitimin yanı sıra kültürel ve sportif faaliyetler de sunmaktadır.